La Pobla de Vallbona inicia el procés de votació en les inversions participatives

Este dimarts ha començat el procés de votació per a les inversions participatives de la Pobla de Vallbona. Fins el divendres 24 de març, els veïns podran elegir aquelles propostes que consideren prioritàries a l’hora de realitzar inversions.

Cada veí disposa de 10 punts que pot repartir entre les 53 propostes que s’han presentat. La votació es pot fer a través de dos vies. Per una banda, de manera telemàtica l’enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament, www.lapobladevallbona.es, on només s’han de registrar i decidir a quines inversions volen destinar els seus punts. D’altra banda, al Centre Social s’ha ubicat una taula per a la votació presencial que està oberta de 10.30 h a 13.30 h i de 16 h fins a 19 h. Per a votar s’ha d’estar empadronat a la Pobla i ser major de 16 anys.

La pàgina web del procés de participació oferix informació en temps real del número de punts que té cada proposta. Les més votades dins els moment són la remodelació del Centre Social, la construcció d’una pista multifuncional en parc municipal, o la interconnexió amb carril bici de les zones residencial.

El municipi s’ha dividit en 7 zones que es repartixen un total de 132.000 euros en inversions. El pròxim dimecres 29 de març es presentaran aquelles inversions que han obtingut més vots en cada zona amb el compromís del consistori d’executar-les per ordre fins que s’acabe la partida pressupostària.